رفتن به محتوای اصلی
x

از کتابدار بپرس

باسلام

در این بخش می توانید با ارتباط با ایمیل lib@of.iut.ac.ir سوالات خود در مورد کتاب و کتابشناسی را مطرح نمایید. لطفا عنوان نامه ارسال شده "از کتابدار بپرس" باشد و حتما قبل از طرح سوال، پرسش و پاسخ های زیر را مطالعه نمایید و در صورتی که سوالا شما از موارد مطرح شده نبود، سوالات خود را ارسال نمایید. به سوالات ارسال شده در اسرع وقت بصورت ایمیل پاسخ داده خواهد شد.

امانت

چگونه جريمه کتاب خود را پرداخت کنيم؟

ابتدا با نام کاربري (شماره دانشجويي) و رمز (کد ملي) وارد پروفايل خود در سايت کتابخانه  شده. از طريق منوي اصلي -  امکانات اعضا و محاسبه جريمه خود، ميزان جريمه خود را مشاهده کرده و سپس از طريق کيف پول در سايت دانشگاه درقسمت معاونت پژوهشي مبلغ مذکور را شارژ کنيد و سپس وارد پروفايل خود در سايت کتابخانه شده و از طريق منوي اصلي- امکانات اعضا و پرداخت آنلاين جريمه خود را پرداخت کنيد. براي اطلاعات بيشتر به راهنماي پرداخت جريمه از طريق کيف پول واقع در سايت کتابخانه مراجعه کنيد.

برای عضویت در کتابخانه چه باید کرد؟

تمام دانشجويان دانشگاه که به موقع در آموزش دانشگاه ثبت نام کرده باشند به صورت اتوماتيک عضو کتابخانه مي باشند و داراي پروفايل در کتابخانه هستند ولي دانشجوياني که با تاخير ثبت نام داشته اند همچنين کارمندان و اعضاي هيات علمي جديد براي عضويت بايد فرم درخواست عضويت واقع در سايت کتابخانه را پر کرده و پس از تاييد ايميل خود، براي تاييد نهايي به مسئول بخش امانت کتابخانه مراجعه فرمايند.

براي تسويه حساب کتابخانه چه بايدکرد؟

دانشجويان بايد قبل از باطل کردن کارت دانشجويي خود در آموزش، ابتدا وارد پروفايل خود در سايت کتابخانه شده و اگر کتابي به امانت داشته باشند کتاب را به کتابخانه برگردانند و در صورت داشتن جريمه، جريمه خود را از طريق کيف پول پرداخت کرده و سپس به آموزش مراجعه فرمايند.

دانشجويان در صورتي کتاب و جريمه نداشته باشند پس از باطل کردن کارت خود با مراجعه به سايت گلستان و بررسي گزارش 522 خود در قسمت اداري مالي از تسويه يا عدم تسويه کتابخانه اطلاع پيدا مي کنند و در صورت تسويه کتابخانه نياز به مراجعه حضوري به کتابخانه براي تسويه حساب نمي باشد.

منابع الکترونیکی

دانشگاه صنعتی اصفهان به چه پایگاههای اطلاعاتی الکترونیکی دسترسی دارد؟

برای آگاهی از دسترسی دانشگاه به پایگاههای اطلاعاتی الکترونیکی به وب سایت کتابخانه، بخش منابع الکترونیک مراجعه نمایید. لیست پایگاههای قابل دسترسی و میزان دسترسی به آنها مشخص شده است.

نحوه استفاده از پايگاههاي اطلاعاتی الكترونيكي قابل دسترس دانشگاه به چه صورت است؟

ليست و آدرس پايگاههای الکترونيکی خريداری شده توسط دانشگاه در وب سايت کتابخانه مرکزی و در بخش منابع الکترونيک موجود است. اين پايگاهها تنها از طريق IPهاي دانشگاه قابل دسترسي است. بنابراين برای استفاده از منابع الکترونيکی بايد در دانشگاه بوده و در صورت نياز به استفاده از اين پايگاهها در خارج از دانشگاه به آدرس http://it.iut.ac.ir/Internet1  مراجعه و با استفاده از وی.پی.ان مورد نظر از منابع الکترونيکی دانشگاه استفاده نماييد.

تفاوت نشریات در پایگاههای الکترونیکی و فهرست نشریات لاتین موجود در کتابخانه دیجیتال چیست؟

نشریات لاتین موجود در کتابخانه دیجیتال، فهرست موجودی نشریاتی است که به صورت چاپی در مخزن مجلات لاتین آرشیو شده است ولی نشریات موجود در پایگاههای الکترونیکی، منابعی هستند که از طریق آی.پی دانشگاه می توان به صورت آنلاین به آنها دسترسی داشت.

امکان دسترسی آنلاین به پایان نامه های داخلی چگونه است؟

برای جستجوی پایان نامه های دانشگاه صنعتی اصفهان به آدرس library.iut.ac.ir مراجعه کنید و جستجوی خود را انجام دهید

برای جستجوی پایان نامه های سایر دانشگاههای کشور، یا به فهرست رایانه ای کتابخانه دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید و یا از طریق آدرس http://ganj.irandoc.ac.ir در پایان نامه های کل کشور جستجو کنید.

برای جستجوی مقالات کنفرانسهای داخلی و برگزاری کنفرانسها از چه منبعی می توان استفاده کرد؟

برای آگاهی از لیست و تقویم کنفرانسهای داخلی و جستجو در مقالات کنفرانسی از سایت مرجع دانش با آدرس http://www.civilica.com استفاده نمایید.

امکان استفاده از پایگاه سیویلیکا در دانشگاه صنعتی اصفهان به چه صورت است؟

جستجو در این پایگاه و استفاده از چکیده مقالات برای عموم افراد آزاد است ولی دسترسی به متن کامل مقالات فقط با استفاده از آی.پی دانشگاه و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی و با استفاده از ایمیل دانشگاهی امکان پذیر است.

پایگاههای فارسی قابل دسترس در دانشگاه صنعتی اصفهان کدام است؟

در حال حاضر برای دسترسی به مقالات نشریات، به بانک اطلاعات نشریات کشور (مگیران) با آدرس http://magiran.com و برای مقالات کنفرانسی نیز امکان دسترسی به سایت مرجع دانش با آدرس http://www.civilica.com وجود دارد.

البته این دسترسی‫ها با توجه به نوع خرید پایگاه توسط دانشگاه متغیر است. لیست پایگاههای فارسی قابل دسترسی در بخش منابع الکترونیک وب سایت کتابخانه قابل مشاهده است.

DOI مقاله چیست و چگونه می توان آن را پیدا کرد؟

 DOIسرنام عبارت Digital Object Identifier است، شامل مجموعه‫ای از اعداد و گاهی حروف و علامت‫هاست که به هر نوع منبع دیجیتالی اختصاص می‫یابد. در پایگاههای اطلاعاتی الکترونیکی، در کنار اطلاعات مقاله از جمله عنوان، نام نویسنده و ...، می توان شماره DOI مقاله را نیز مشاهده کرد.

آیا راهنما و بروشوری برای استفاده از پایگاههای اطلاعاتی الکترونیکی وجود دارد؟

بله در وب سایت کتابخانه، راهنمای فارسی استفاده از پایگاههای الکترونیکی وجود دارد.

فهرست نویسی

نظام رده بندی منابع کتابخانه چیست؟

منابع کتابخانه اعم از منابع چاپی و الکترونیکی بر اساس نظام رده بندی کتابخانه کنگره امریکا LCمی باشد.

مراحل آماده سازی یک منبع از زمان خریداری تا زمان استفاده از آن چیست؟

هر منبع خریداری شده توسط بخش سفرشات، ابتدا پس از بررسی و تطبیق ، به مهر مخصوص مالکیت و ثبت کتابخانه مهمور شده سپس در بخش فهرستنویسی، اطلاعات توصیفی و تحلیلی آن وارد نرم افزار می شود و شماره راهنما برای آن تعیین می شود.  پس از آن در بخش آماده سازی برچسب شماره راهنما و  بارکد مربوط به آن الصاق میشود و برای قرارگیری در قفسه های مخزن به بخش امانت منتقل می شود.

چه منابعی در کتابخانه مرکزی فهرست نویسی می شود؟

کلیه منابع اطلاعاتی چاپی یا الکترونیکی مانند کتب فارسی و لاتین ، پایان نامه های دانشجویی ، نشریات علمی لاتین و .... در کتابخانه مرکزی سازماندهی می شوند و اطلاعات آنها از طریق نرم افزار جامع کتابخانه ای در شبکه دانشگاه و علاوه بر آن از طریق وب سایت کتابخانه مرکزی قابل جستجو و بازیابی است. 

مدت زمانی که نیاز است یک منبع مراحل ساماندهی و آماده سازی،را طی نموده و قابل استفاده باشد چقدر است؟

این زمان بسته به حجم و تراکم کار و نوع منبع ، معمولا بین 2 – 5 روز می باشد.

امانت بين کتابخانه اي

طريقه ثبت نام در سامانه غدير چگونه است؟

وارد سامانه ghadir.irandoc.ac.ir شده و فرم ثبت نام را پر مي کنيد.

هزينه عضويت طرح غدير چه قدر است؟

150000 ريال

از چه دانشگاهها و مراکزي امکان امانت گرفتن کتاب ميسر است؟

دانشگاه اصفهان-علوم پزشکي اصفهان-هنر-صنعتي مالک اشتر-صنعتي شريف-صنعتي اميرکبير-تربيت مدرس-صنعتي مالک اشتر تهران-مرکز تحقيقات معلمان-خانه رياضيات(البته امانت گرفتن کتاب فقط از طريق مراجعه به رابط طرح امکان پذير مي باشد.)

آيا امانت گرفتن هزينه اي در بر دارد يا نه؟

دانشگاهها و مراکز داخل اصفهان رايگان و خارج از اصفهان مبلغ 200000 ريال بايد پرداخت گردد.

جهت امانت کتاب و مقاله اي که در اين دانشگاه موجود نيست چه اقدامي بايد انجام داد؟

با جستجوي اطلاعات کتاب در ساير مراکز و اطلاع از محل نگهداري کتاب براي شهر اصفهان با تلفن 33912559 و يا ايميل amin_plan@cc.iut.ac.ir از طريق رابط طرح اقدام مي گردد و براي کتابها و مقالات خارج از شهر اصفهان با مراجعه به کتابخانه مرکزي و پر کردن فرم امانت و پرداخت مبلغ 200000 ريال جهت امانت کتاب و 150000 ريال جهت مقاله توسط رابط طرح اقدام مي گردد.

شيوه جستجوي اطلاعات کتاب چگونه است؟

با ورود به سامانه library.iut.ac.ir وارد قسمت پيوندهاي مفيد شده سپس با انتخاب لينک کتابخانه دانشگاهها و مراکز تحقيقاتي ايران وارد سايت کتابخانه دانشگاه و مرکز مورد نظر شده کتاب يا مقاله خود را جستجو مي نماييم در غير اينصورت از طريق مرورگرهاي اينترنتي مي توان جداگانه وب سايت هر کتابخانه را جستجو و به اطلاعات مورد نظر دست يافت.

چه کسانی می توانند جهت خرید کتاب برای کتابخانه سفارش دهند؟

تمامی اعضای کتابخانه (دانشجو، کارمند و اعضای هیأت علمی) می توانند سفارشات فارسی خود و اعضای محترم هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی سفارشات لاتین خود را جهت خرید برای کتابخانه ارسال نمایند.

سفارشات

از چه طریق می توانم کتاب فارسی سفارش دهم؟

شما می توانید کتاب درخواستی خود را در صورت امکان با ورود به سیستم کتابخانه و سیستم کاربری خود درخواست خود را از طریق بخش سفارشات و سفارش مدرک ارسال نمائید در غیر اینصورت  به صورت چاپی به بخش سفارشات و یا بخش امانت ارسال نمائید.

از چه طریق می توانم درخواست لاتین خود را ثبت نمایم؟

در صورت قرار گرفتن نام شما در لیست اعضای هیأت علمی و یا  دانشجویان تحصیلات تکمیلی شما می توانید با ورود به سیستم کتابخانه و سیستم کاربری خود کتب درخواستی خود را از طریق بخش سفارشات و سفارش مدرک ارسال نمائید در غیر اینصورت از طریق سیستم اتوماسیون اداری، پست الکترونیک،... نیز می توانید درخواست خود را ارسال نمائید.

در چه موضوعاتی می توانیم کتاب سفارش دهیم؟

برای کتب فارسی هیچ محدودیت موضوعی وجود ندارد فقط ترجیحا در مجموعه کتابخانه موجود نباشد و در صورت نیاز به نسخه های بیشتر توضیح لازم داده شود .کتب لاتین نیز کتب تخصصی مربوط به رشته تحصیلی.

در چه زمان هایی می توانیم درخواست های خود را در سیستم وارد نمائیم؟

شما در هر زمانی که نیاز به کتاب خاصی داشتید می توانید کتاب مورد نظر را در سیستم وارد نمائید. کتب لاتین بیشتر در نمایشگاه بین المللی و نمایشگاهی که در آبان یا آذر در کتابخانه برگزار می شود خریداری می گردد و مابقی درخواستها از طریق کارگزار در دو بازه زمانی (ترجیحا قبل از شروع ترم ) خریداری می گردد. کتب فارسی نیز هر دو ماه یکبار لیست جهت خرید تهیه می گردد.

چگونه می توانم از خرید کتاب درخواستی خود مطلع شوم؟

در صورتیکه کتاب درخواستی خود را از طریق سیستم کتابخانه  وارد نموده اید به صورت اتوماتیک خبر خرید کتاب درخواستی  به ایمیل شما ارسال می گردد. در غیر اینصورت (استفاده از پست الکترونیک، اتوماسیون، چاپی،...)با تماس با بخش سفارشات می توانید از مراحل خرید اطلاع یابید.

شرایط استفاده به چه شکل است؟

باید کارت دانشجویی بگذارید.درصورتی که دانشجوی صنعتی نباشید برگه معرفی نامه از دفتر کتابخانه دریافت کنید.

در صورت داشتن کارت غدیر هم با گذاشتن کارت می توانید استفاده کنید.

چطور سرچ انجام دهیم؟

مثل کتابها. وارد برنامه کتابخانه شوید در قسمت جستجو با توجه به اطلاعاتی که از پایان نامه دارید جستجو می کنید.به عنوان مثال اگر فقط موضوع را می دانید کلید واژه ای و کوتاه جستجو کرده با شماره راهنما سر قفسه میروید.

اگر نام پدید آورنده را می دانید پدید آور را انتخاب کرده با نوشتن نام فامیل جستجو می کنیم و...

اسناد

آیا عکس گرفتن یا کپی گرفتن از پایان نامه ها مجاز است؟

خیر از متن پایان نامه به هیچ عنوان ولی از قسمت منابع یا فهرست با اجازه مسئول و روی میز مسئول می توان عکس گرفت.

آیا می توانیم پایان نامه ها را به امانت ببریم؟

خیر فقط در محل استفاده میشود.

آیا سی دی پایان نامه ها داده می شود؟

خیر.

چند نسخه پایان نامه به کتابخانه تحویل دهیم؟

یک نسخه به صورت یک رو.

تحت نظارت وف ایرانی